Helpot ja herkulliset linssipihvit
Nämä gluteenittomat linssipihvit sopivat aloittelevallekin (kasvis)kokkailijalle! Pihvit ovat helppoudestaan huolimatta herkullisia ja työvaiheet yksinkertaisia.
2tlk | vihreitä linssejä |
2kpl | Sipulia |
1tl | valkosipulimurskaa |
2rkl | juustokuminaa |
1rkl | Korianteria |
0,5tl | Chilijauhetta |
1rkl | Hunajaa |
5dl | Vettä |
1,5dl | Riisijauhoja |
1kpl | kanamuna |
2kpl | kasvisliemikuutioita |
- Kuori, pilko ja paista sipulit pannulla
- Lisää pannulle valkosipulimurska
- Lisää muut mausteet paitsi hunaja
- Lisää linssit, kun sipulit ovat pehmentyneet
- Lisää vesi ja kasvisliemikuutiot
- Laita hella keskilämmölle ja kansi päälle
- Kun vesi on haihtunut, lisää hunaja
- Kaada linssiseos astiaan, lisää muna ja riisijauhoja niin paljon, että pihvit pysyvät kasassa
- Paista runsaassa öljyssä niin pitkään, että pinta ruskettuu.
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.