Kasvisreseptit

Helpot papupyörykät

Papupyörykät sopivat mainiosti lounaaksi.
(0)
(1635)
Ingredienser
Tulosta
2prkEsikeitettyjä papuja (musta- ja kidneypapuja)
3mskOliiviöljyä
1mskSitruunamehua
4stIso valkosipulinkynttä
1tskkuivattua basilikaa
1tskChilijauhetta
1tskKuivattua rosmariinia
Dippikastike
1dlTurkkilaista jogurttia
1dlKermaviiliä
1tskDijon-sinappia
Sitruunamehua
kuivattua basilikaa
Mustapippuria myllystä
Portioner
Gör så här:
  1. Tee ensin dippikastike maustumaan jääkaappiin.
  2. Huuhtele esikeitetyt pavut huolellisesti.
  3. Lisää kaikki papupyöryköiden ainekset blenderiin tai sauvasekoittimen kulhoon, surauta melko tasaiseksi tahnaksi.
  4. Lämmitä uuni 200 asteeseen.
  5. Pyörittele taikinasta pieniä pyöryköitä.
  6. Paahda pyöryköitä uunissa n. 10 minuuttia.
  7. Tarjoile dipin ja haluamiesi härpäkkeiden kera.
AP
Din kock:Anne PfitznerFölj kocken
Dela
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.