Kasvisreseptit

Helpot papupyörykät

Papupyörykät sopivat mainiosti lounaaksi.
(0)
(810)
Tulosta
2prkEsikeitettyjä papuja (musta- ja kidneypapuja)
3rklOliiviöljyä
1rklSitruunamehua
4kplIso valkosipulinkynttä
1tlkuivattua basilikaa
1tlChilijauhetta
1tlKuivattua rosmariinia
Dippikastike
1dlTurkkilaista jogurttia
1dlKermaviiliä
1tlDijon-sinappia
Sitruunamehua
kuivattua basilikaa
Mustapippuria myllystä
  1. Tee ensin dippikastike maustumaan jääkaappiin.
  2. Huuhtele esikeitetyt pavut huolellisesti.
  3. Lisää kaikki papupyöryköiden ainekset blenderiin tai sauvasekoittimen kulhoon, surauta melko tasaiseksi tahnaksi.
  4. Lämmitä uuni 200 asteeseen.
  5. Pyörittele taikinasta pieniä pyöryköitä.
  6. Paahda pyöryköitä uunissa n. 10 minuuttia.
  7. Tarjoile dipin ja haluamiesi härpäkkeiden kera.
AP
:Anne Pfitzner
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Jaa Pinterestissäi
Jaa Whatsappissa
Jaa sähköpostilla
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.