Helpot papupyörykät
Papupyörykät sopivat mainiosti lounaaksi.

2prk | Esikeitettyjä papuja (musta- ja kidneypapuja) |
3rkl | Oliiviöljyä |
1rkl | Sitruunamehua |
4kpl | Iso valkosipulinkynttä |
1tl | kuivattua basilikaa |
1tl | Chilijauhetta |
1tl | Kuivattua rosmariinia |
Dippikastike | |
1dl | Turkkilaista jogurttia |
1dl | Kermaviiliä |
1tl | Dijon-sinappia |
Sitruunamehua | |
kuivattua basilikaa | |
Mustapippuria myllystä |
- Tee ensin dippikastike maustumaan jääkaappiin.
- Huuhtele esikeitetyt pavut huolellisesti.
- Lisää kaikki papupyöryköiden ainekset blenderiin tai sauvasekoittimen kulhoon, surauta melko tasaiseksi tahnaksi.
- Lämmitä uuni 200 asteeseen.
- Pyörittele taikinasta pieniä pyöryköitä.
- Paahda pyöryköitä uunissa n. 10 minuuttia.
- Tarjoile dipin ja haluamiesi härpäkkeiden kera.
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.