Kasvisreseptit

Honungsglaserad palsternacka och pepparrotsdipp

Servera palsternackorna med pepparrotsdippen.
(0)
(912)
Tulosta
Palsternackorna
6-8stPalsternacka
3-4mskHonung
0,5dlRypsolja
Salt
Dipp
2dlMajonnäs
1dlCrème Fraiche
1liten bitPepparrot, riven
  1. Palsternackorna
  2. Värm ugnen till 175 grader.
  3. Klyv palsternackorna på längden.
  4. Lägg i en skål.
  5. Krydda med salt, honung och rypsolja.
  6. Placera palsternackorna på en plåt med plåtpapper, grädda 15-20 minuter, tills de är mjuka och vackert bruna.
  7. Dipp
  8. Tillred pepparrotsdippen genom att blanda majonnäs och creme fraiche.
  9. Riv i pepparrot enligt egen smak.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Jaa Pinterestissäi
Jaa Whatsappissa
Jaa sähköpostilla
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.