Kasvisreseptit

Inlagd gurka med dill

Fräsch inlagd gurka med dill lyfter vilken sallad som helst.
(0)
(24838)
Tulosta
1stNärpes Grönsakers Gurka
1dlHackad dill
1dlÄttika
2dlVatten
1dlSocker
1tskSalt
1krmSvartpeppar
  1. Skölj gurka och skiva med en osthyvel.
  2. Hacka dillen.
  3. Blanda ihop vatten, ättika, socker, salt och peppar i en glasburk.
  4. Rör ner gurkskivorna och dillen i lagen och ställ i kylskåpet.
  5. Gurkan är klar att serveras efter ett par timmar, håller 1-2 veckor i kylskåp.
NA
:Nathalie Aurén
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.