Kasvisreseptit

Inlagd gurka med dill

Fräsch inlagd gurka med dill lyfter vilken sallad som helst.
(0)
Tulosta
1Närpes Grönsakers Gurka
1dlHackad dill
1dlÄttika
2dlVatten
1dlSocker
1Salt
1Svartpeppar
  1. Skölj gurka och skiva med en osthyvel.
  2. Hacka dillen.
  3. Blanda ihop vatten, ättika, socker, salt och peppar i en glasburk.
  4. Rör ner gurkskivorna och dillen i lagen och ställ i kylskåpet.
  5. Gurkan är klar att serveras efter ett par timmar, håller 1-2 veckor i kylskåp.
NA
:Nathalie Aurén
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.