Juurespannu halloumijuustolla
Tee isompi satsi ja säästä huomiseen.

Ingredienser
| 150g | Naurista |
| 150g | Palsternakkaa |
| 150g | Bataattia |
| 3st | Porkkanaa |
| 1st | Keltasipuli, iso |
| 0,5dl | Rypsiöljyä (tai 40g voita) |
| Suolaa | |
| Valkopippuria | |
| Sokeria | |
| 1pkt | Halloumia |
| 1msk | Rypsiöljyä |
| Tarjoiluun: | |
| Punasipulia, silputtua | |
| Sitruunaöljyä |
Portioner
Kategorier
| Maträtt | Tillbehör Huvudrätter |
| Specialkost | Glutenfri Äggfri |
| Säsong | Vardagsmat Sommar Skördetid |
| Svårighetsgrad | Enkelt |
| Tillredningstid | Mindre än 30 min |
| Tillagningssätt | Stekt Ugn |
Gör så här:
- Laita uuni lämpimään 200 asteeseen.
- Kuori kaikki juurekset, ja leikkaa 2 cm kuutioihin. Sulata voi tai öljy valurautapannussa, lisää kaikki juurekset ja ruskista varovasti.
- Kun juurekset ovat saaneet hienon värin aseta valurautapannu uuniin n. 20 minuuttia, tai niin kauan että juurekset ovat pehmenneet.
- Leikkaa halloumijuusto 1 cm viipaleisiin, ja voitele oljyllä. Grillaa tai paista siivut paistinpannussa.
- Lisää ne valurautapannuun punasipulin kanssa, ja ripottele päälle sitruunaöljyä.
- Tarjoile raikkaan tomaattisalaatin kanssa.
Nya idéer. Nya smaker. Recepten du inte vill missa.
Upptäck smaker som överraskar - Vegetariska recept och säsongstips som gör matlagningen roligare. Två gånger i månaden, direkt till din inbox.
Se på flera recept
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.






