Kasvisreseptit

Kålgryta med tofu

Veckans klassiker, i vegansk tappning!
(0)
Tulosta
500gKål
2stLökar, gula
1stSolo vitlök
1dlKorngryn, förkokta
2mskRybsolja
2mskSirap
2mskSoja
7dlVatten
1stBuljongtärning
0,5tskSalt
180gTofu, förstekt
  1. Strimla kålen och finskär löken och vitlöken.
  2. Fräs grönsakerna och korngrynen i oljan, späd på med vatten, sirap och soja.
  3. Tillsätt buljongtärning, salt och svartpeppar, låt sjuda 30 minuter.
  4. Tillsätt den förstekta tofun och låt puttra ytterligare 5 minuter under lock.
  5. Servera med kokt potatis och finskuren gräslök.
JL
:Jens Lindstedt
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet.