Kasvisreseptit

Kålrabbi och parmesanform

Är kålrabbin en bekant ingrediens? Om inte så rekommenderar jag att du provar kålrabbi och parmesanostform, som smakar som sådan eller som tillbehör.
(4)
(1342)
Tulosta
1kgKålrabbi
4dlMatgrädde
150gRiven parmesanost
2tskSalt
1tskSvartpeppar
  1. Lägg ugnen på 160 grader.
  2. Skala och skiva kålrabbin (även kallad knutkål).
  3. Blanda salt och svartpeppar i grädden.
  4. Placera i en smord form om vart annat kålrabbi, gräddblandning samt riven parmesanost.
  5. Upprepa några gånger.
  6. Högst upp bör vara ett lager med grädde och ost.
  7. Lägg formen i ugnen ca 20 min eller till klart.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(4)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.