Kasvisreseptit

Kesäpasta mozzarellalla ja kirsikkatomaateilla

(0)
(536)
Tulosta
1rsNärpiön Vihanneksen kirsikkatomaattia
Spagettia
1pktBuffalamozzarellaa
5kplValkosipulinkynttä
0,5dlOliiviöljyä
0,5kplSitruuna, mehut ja kuori
1ruukkuBasilikaa
Mustapippuria
Suolaa
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeitten mukaan.
  2. Anna tomaattien ja valkosipulin pehmetä pannulla rauhassa, varo etteivät valkosipulinkynnet pala.
  3. Valuta al dente pasta, säästä hieman keitinvettä.
  4. Sekoita pasta, tomaatit ja valkosipulit kattilassa.
  5. Rouhi päälle runsaasti mustapippuria ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa.
  6. Lisää mozzarellapalaset ja tuore basilika, ehkä loraus öljyä ja lopuksi sitruunamehu ja kuoriraaste.
  7. Tarjoile välittömästi.
AP
:Anne Pfitzner
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.