Kasvisreseptit

Mjuk smetana-rislåda

Smetana-rislådan hjälper med att hålla den hektiska vardagen under kontroll - denna smakar även uppvärmd i mikron tredje dagen. Smetanan ger riset en mjuk och djup smak. Genom att byta rissort får du ombyte i konsistensen.
(0)
(497)
Tulosta
3dlRis
3stSpetspaprikor
1,25dlSmetana
1storLök
1tskSalt
Svartpeppar
1dlRiven ost
  1. Bryn löken och paprikorna.
  2. Koka riset.
  3. Blanda ihop alla ingredienserna.
  4. Kom ihåg att smöra ugnsformen, innan ingredienserna hälls i.
  5. Strö på riven ost på ytan (söndagar).
  6. Lägg i 200 gradig ugn ca 30 min.
PM
:Päivi Mathlin
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.