Nokkosrisotto
Nokkosrisottoa varten voi käyttää tuoretta tai nokkosta. Kuullota 1 sipuli ja 3 kourallista risottoriisiä kattilassa. Lisää kauhallinen kerrallaan kasvislientä risottoon. Sekoita puuhakauhalla. Lisää kasvislientä aina kun neste alkaa haihtua. Loppuvaiheessa lisätään nokkonen ja vegaaninen parmesaani

3-4Kourallista | Risottoriisiä |
1Yksi | Sipuli |
1 litra | kasvisliemi |
Nokkonen | |
1,5Dl | Parmesaania |
- Keitä 1 litra kasvislientä.
- Lisää toiseen kattilaan oliiviöljyn kanssa sipuli ja risottoriisi ja kuullota hetki.
- Tee risotto perusohjeen mukaan hämmentäen puukauhalla ja lisäämällä kauha kerrallaan kasvislientä.
- Loppuvaiheessa lisää nokkonen, vegaaninen parmesaanijuusto ja sekoittele vielä kasvislientä lisäten niin kauan että risotosta neste haihtunut pois kokonaan.
- Tarjoa valmis risotto tuoreen leivän ja viinin kanssa.
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.