Kasvisreseptit

Julens bästa nötchoklad

Hemmagjord nötchoklad med flingsalt och söta dadelbitar blir julens höjdpunkt.
(0)
(714)
Tulosta
150gMörk choklad
1dlOskalade mandlar
4stTorkade dadlar
1tskFlingsalt
  1. Bryt chokladen i bitar och lägg i en skål.
  2. Smält över vattenbad.
  3. Skär dadlarna i små bitar.
  4. Rör ner dadelbitar, mandlar och flingsalt i den smälta chokladen.
  5. Lägg ett bakplåtspapper på en bricka eller ett skärbräde och bred ut nötchokladen på den.
  6. Ställ i kylskåpet två timmar.
  7. Bryt i bitar och servera, förvara i kallt.
NA
:Nathalie Aurén
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.