Kasvisreseptit

Pääkallopata

Soijarouhe - tuo tumma oudolta haiseva rae - on tuote, jota kannattaa aina pitää kaapissa pahan (tai laiskan) päivän varalta. Tällä pomminvarmalla reseptillä siitä saa nopeasti "lihasan" eikä valmistuksessa tarvita outoja ainesosia. Jos haluat "kastikemaisen", lisää 2 dl kermaa ja sakeuta pannulla.
(0)
(4094)
Ingredienser
Tulosta
2-3mskOliiviöljyä
1-2tskKuivattua basilikaa (kaupasta tai omasta kuolleesta yrttipurkista)
2dlTummaa soijarouhetta
2-3mskSoijakastiketta
1mskTomaattipyrettä
2dlmakaronia (tai muuta pastaa)
Mustapippuria
Portioner
Gör så här:
  1. Kaada öljy pannulle ja laita liesi täysille. Öjyn määrä näyttää suurelta muttei ole. Lisää tumma soijarouhe pannulle ja sekoita. Lisää öljyä jos näyttää täysin kuivalta, mutta ei niin että soijarouhe lilluu öljyssä.
  2. Aloita makaronien valmistus. Ne voivat keittyä sivussa. Muista sekoitella makaronia silloin tällöin ettei pala pohjaan.
  3. Sekoittele soijarouhetta pannulla ja anna paahtua. Laske lämpö keskitasolle. Lisää basilika ja sekoita lisää.
  4. Kaada soijakastike pannulle. Sekoita kunnes voimakas kuplinta ja sihinä on lakannut.
  5. Lisää tomaattipyree soijan sekaan. Sekoita kunnes tomaattia ei enää erota. Laita lämpö nollille. Mausta halutessasi mustapippurilla ja maista tarvitseeko lisätä suolaa (itse en lisää koska soijakastike on luonnostaan todella suolaista).
  6. Sekoita soijarouhe ja keitetyt makaronit pannulla ja kaada tarjoiluastiaan tai kaada suoraan lautaselle ja sekoita siinä yhteen.
  7. Nauti!
VA
Din kock:Verde AlanderFölj kocken
Dela
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.