Kasvisreseptit

Panerad aubergin med tomatsås och ris

Aubergin passar utmärkt som biffar med tanke på sin fasta konsistens.
(0)
Tulosta
Auberginbiffar
1Aubergin, stor
Vetemjöl
1Ägg
100gEmmentalost, riven
Olja till stekning
Tomatsås
500gInhemska tomater
2Vitlöksklyftor
1Gul lök
Olivolja
Örter
2dlBasmatiris
  1. Auberginbiffar
  2. Skär auberginen i tjocka skivor och panera först med vetemjöl och sedan i ost-ägg blandningen.
  3. Stek biffarna i lite olja så att de får en fin färg och blir mjuka.
  4. Tomatsås
  5. Finhacka lökarna och fräs upp i lite olivolja och tillsätt de tärnade tomaterna.
  6. Koka ihop och smaksätt tomatsåsen med salt och vitpeppar samt örter.
  7. Servera med kokt ris och en god sallad.
BH
:Björn Helsing
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.