Pasta paahdetuista tomaateista
Kotimaiset kirsikkatomaatit kruunaavat tämän aterian.
1rs | Kirsikkatomaatteja, kotimaisia |
1kpl | Parsakaali, kotimainen |
1kpl | Yksikyntinen valkosipuli |
Oliiviöljyä | |
Mustapippuria | |
Suolaa | |
Sitruunamehua | |
Pastaa | |
Tarjoiluun: | |
1dl | Juustoa, parmesaani, pecorino, feta, vuohenjuusto.. kaikki käy! |
- Aloita halkaisemalla kirsikkatomaatit.Ja laita uuni lämpenemään 170 asteeseen.
- Raasta valkosipuli ja pyörittele valkosipuliraastetta tomaatteihin käsin.
- Putsaa ja leikkaa parsakaali pieniksi suupaloiksi. Sekoita parsakaali tomaattien joukkoon. Mausta suolalla, pippurilla, lorauksella sitruunamehua sekä oliiviöljyllä.
- Kaada tomaatti-parsasekoitus uunipellille leivinpaperin päälle ja tuuppaa uuniin 170 asteeseen n. 45 minuutiksi. Sekoita välillä jos tarvetta.
- Laita pastavesi kiehumaan, lisää keitinveteen reilulla kädellä suolaa. Keitä pasta al denteksi ja valuta. Palauta pasta kattilaan.
- Ota kasvikset uunista ja sekoita ne pastan joukkoon. Lorauta sekaan oliiviöljyä, rouhaise päälle mustapippuria ja nosta annos lautaselle.
- Raasta / murenna annoksen päälle juustoa. (lorauta päälle sitruunamehua).
- Nauti höyryävän kuumana. Lupaan että santsaat, tämä on niin hyvää!
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.