Kasvisreseptit

Pasta paahdetuista tomaateista

Kotimaiset kirsikkatomaatit kruunaavat tämän aterian.
(0)
Tulosta
1Kirsikkatomaatteja, kotimaisia
1kplParsakaali, kotimainen
1kplYksikyntinen valkosipuli
Oliiviöljyä
Mustapippuria
Suolaa
Sitruunamehua
Pastaa
Tarjoiluun:
1dlJuustoa, parmesaani, pecorino, feta, vuohenjuusto.. kaikki käy!
  1. Aloita halkaisemalla kirsikkatomaatit.Ja laita uuni lämpenemään 170 asteeseen.
  2. Raasta valkosipuli ja pyörittele valkosipuliraastetta tomaatteihin käsin.
  3. Putsaa ja leikkaa parsakaali pieniksi suupaloiksi. Sekoita parsakaali tomaattien joukkoon. Mausta suolalla, pippurilla, lorauksella sitruunamehua sekä oliiviöljyllä.
  4. Kaada tomaatti-parsasekoitus uunipellille leivinpaperin päälle ja tuuppaa uuniin 170 asteeseen n. 45 minuutiksi. Sekoita välillä jos tarvetta.
  5. Laita pastavesi kiehumaan, lisää keitinveteen reilulla kädellä suolaa. Keitä pasta al denteksi ja valuta. Palauta pasta kattilaan.
  6. Ota kasvikset uunista ja sekoita ne pastan joukkoon. Lorauta sekaan oliiviöljyä, rouhaise päälle mustapippuria ja nosta annos lautaselle.
  7. Raasta / murenna annoksen päälle juustoa. (lorauta päälle sitruunamehua).
  8. Nauti höyryävän kuumana. Lupaan että santsaat, tämä on niin hyvää!
AP
:Anne Pfitzner
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.