Kasvisreseptit

Pasta peperonata

Mums! Så här enkelt går det att göra en mättande smakupplevelse. Kokt pasta enligt egen smak som blandas med en smakrik som innehåller inhemsk spetspaprika.
(0)
(268)
Tulosta
500gPasta
3mskOlivolja
4stNärpes Grönsakers spetspaprika
2stLök
400gTomatkross
1tskSvartpeppar
2tskSalt
2tskSocker
1krukaFärsk basilika
50gParmesanost
  1. Tillred såsen genom att värma upp en stor stekpanna.
  2. Tillsätt olivolja, hackad lök och strimlad spetspaprika.
  3. Bryn ett par minuter.
  4. Tillsätt tomatkross, grovmalen svartpeppar, salt och socker.
  5. Koka på låg värme till en sås.
  6. Koka pastan enligt anvisningarna på paketet.
  7. Blanda ihop pastan och såsen.
  8. Servera med färsk basilika och riven parmesanost.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.