Kasvisreseptit

Picklad rödlök med chili

Picklad rödlök med chili passar till det mesta!
(0)
(2249)
Tulosta
2,5dlVatten
1dlÄttika
0,5dlSocker
0,5tskSalt
6småaRödlökar
1rödNärpes Grönsakers röd chili
  1. Koka upp vatten, ättika, salt och socker.
  2. Låt svalna.
  3. Skär under tiden rödlök och chili i bitar och lägg i en glasburk.
  4. Häll över lagen och ställ i kylskåpet.
  5. Löken är klar att serveras efter ett par timmar, håller 1-2 veckor i kylskåp.
NA
:Nathalie Aurén
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.