Pinaattiletut
Nämä pinaattiletut sopivat erityisesti maidotonta ja gluteenitonta ruokavaliota noudattaville ja ovat mainiota arkiruokaa!

Ingredienser
| 3dl | Kauramaito |
| 2st | Kananmuna |
| 150g | Pakastepinaatti |
| 0,5dl | Rypsiöljy |
| 2dl | Glut. vaalea jauhoseos |
| 0,5tsk | Suola |
Portioner
Kategorier
| Maträtt | Huvudrätter |
| Specialkost | Glutenfri Mjölkfri |
| Säsong | Vardagsmat |
| Svårighetsgrad | Enkelt |
| Tillredningstid | 30-60 min |
Gör så här:
- Sulata pakastepinaatti
- Lisää kulhoon ensin munat ja riko niiden rakenne
- Lisää seuraavaksi maito, suola, pinaatti ja öljy
- Lisää lopuksi jauhoseos pienissä erissä vispilällä selittäen, vältä paakkuja
- Anna taikinan turvota ja tekeytyä 15-30min
- Paista letut paistinpannulla
Nya idéer. Nya smaker. Recepten du inte vill missa.
Upptäck smaker som överraskar - Vegetariska recept och säsongstips som gör matlagningen roligare. Två gånger i månaden, direkt till din inbox.
Se på flera recept
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.






