Piparjuurimarinoidut kirsikkatomaatit
Vaikka kaikki Närpiön Vihanneksen tomaatit toimivat sellaisenaan syötynä, niin makuelämystä kannattaa syventää kokeilemalla kokata niistä erilaisia annoksia. Klassiset kesän maut syntyvät tomaateista ja uusia makumuistoja luodaan trendikkäillä mausteilla, kokeile piparjuurimarinoituja kirsikkatomaatteja!
500g | Närpiön Vihannes-kirsikkatomaatteja |
2rkl | piparjuurta raastettuna |
1rkl | tuoretta timjamia hienonnettuna |
2rkl | Oliiviöljyä |
1rkl | omenasiideriviinietikkaa |
1tl | Sokeria |
0,5tl | Suolaa |
- Halkaise kirsikkatomaatit, raasta piparjuuri ja hienonna timjami.
- Sekoita keskenään oliiviöljy, omenasiideriviinietikka, sokeri ja suola.
- Mittaa kaikki ainekset kannelliseen purkkiin ja sekoita hyvin.
- Siirrä jääkaappiin maustumaan vähintään pariksi tunniksi.
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.