Kasvisreseptit

Piparjuurimarinoidut kirsikkatomaatit

Vaikka kaikki Närpiön Vihanneksen tomaatit toimivat sellaisenaan syötynä, niin makuelämystä kannattaa syventää kokeilemalla kokata niistä erilaisia annoksia. Klassiset kesän maut syntyvät tomaateista ja uusia makumuistoja luodaan trendikkäillä mausteilla, kokeile piparjuurimarinoituja kirsikkatomaatteja!
(0)
(517)
Ingredienser
Tulosta
500gNärpiön Vihannes-kirsikkatomaatteja
2mskpiparjuurta raastettuna
1msktuoretta timjamia hienonnettuna
2mskOliiviöljyä
1mskomenasiideriviinietikkaa
1tskSokeria
0,5tskSuolaa
Portioner
Gör så här:
  1. Halkaise kirsikkatomaatit, raasta piparjuuri ja hienonna timjami.
  2. Sekoita keskenään oliiviöljy, omenasiideriviinietikka, sokeri ja suola.
  3. Mittaa kaikki ainekset kannelliseen purkkiin ja sekoita hyvin.
  4. Siirrä jääkaappiin maustumaan vähintään pariksi tunniksi.
SK
Din kock:Satokausi KalenteriFölj kocken
Dela
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.