Kasvisreseptit

Piparjuurimarinoidut kirsikkatomaatit

Vaikka kaikki Närpiön Vihanneksen tomaatit toimivat sellaisenaan syötynä, niin makuelämystä kannattaa syventää kokeilemalla kokata niistä erilaisia annoksia. Klassiset kesän maut syntyvät tomaateista ja uusia makumuistoja luodaan trendikkäillä mausteilla, kokeile piparjuurimarinoituja kirsikkatomaatteja!
(0)
(446)
Tulosta
500gNärpiön Vihannes-kirsikkatomaatteja
2rklpiparjuurta raastettuna
1rkltuoretta timjamia hienonnettuna
2rklOliiviöljyä
1rklomenasiideriviinietikkaa
1tlSokeria
0,5tlSuolaa
  1. Halkaise kirsikkatomaatit, raasta piparjuuri ja hienonna timjami.
  2. Sekoita keskenään oliiviöljy, omenasiideriviinietikka, sokeri ja suola.
  3. Mittaa kaikki ainekset kannelliseen purkkiin ja sekoita hyvin.
  4. Siirrä jääkaappiin maustumaan vähintään pariksi tunniksi.
SK
:Satokausi Kalenteri
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.