Plommonpaj
Dekorera med florsocker och mint.

Ingredienser
| 5st | Smördegsplattor |
| 6st | Plommon |
| 2dl | Plommonmarmelad |
| 1dl | Florsocker |
| Färsk mynta |
Portioner
Kategorier
| Maträtt | Pajer Efterrätter Söta bakverk |
| Specialkost | Glutenfri Laktosfri |
| Säsong | Jul Fest |
| Svårighetsgrad | Snabbt och enkelt |
| Tillredningstid | Mindre än 30 min |
| Tillagningssätt | Ugn |
Gör så här:
- Värm ugnen till 200 grader.
- Bred ut 4 st smördegsplattor på en ugnsform med plåtpapper.
- Pensla med plommonmarmelad.
- Dela plommonen och ta bort stenen.
- Placera plommonen ovanpå marmeladen.
- Skär av en smördegsplatta dekorationer att lägga mellan plommonen.
- Grädda i ugn 20-25 minuter.
- Låt svalna och dekorera med florsocker och mynta.
Nya idéer. Nya smaker. Recepten du inte vill missa.
Upptäck smaker som överraskar - Vegetariska recept och säsongstips som gör matlagningen roligare. Två gånger i månaden, direkt till din inbox.
Se på flera recept
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.







