Kasvisreseptit

Tomat- och grönkålspaj

Paj är en lätt rätt att tillreda oavsett plats bara där finns en ugn. Den är även väldigt mångsidig och gällande fyllning finns alla möjligheter. Denna tomat- och grönkålspaj är ett ypperligt exempel på det.
(0)
(907)
Tulosta
1stRund salt pajdeg
4stNärpes Grönsakers San Marzano tomat
75gGrönkål
2dlMjölk
2dlMatgrädde
2stÄgg
100gRiven ost
0,5tskSvartpeppar
1tskSalt
0,5stVitlöksklyfta
10gSmör
  1. Värm ugnen till 175 grader.
  2. Smöra pajformen med smöret.
  3. Tryck ut degen jämt i formen.
  4. Tryck hål i degen med en gaffel.
  5. Grädda i ugn 10 minuter.
  6. Skiva tomaterna och riv grönkålen.
  7. Placera tomatskivor och riven grönkål på pajbottnen.
  8. Blanda i en skål mjölk, grädde, ägg, salt, svartpeppar och riv ner vitlöksklyfta i blandningen.
  9. Häll mjölk-gräddblandningen över pajbottnen.
  10. Grädda i ugn 30 minuter.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.