Kasvisreseptit

Tomat-getostpaj

Paj är så lätt att göra och passar till så mycket. Mångsidig och variationsmöjligheterna på fyllningen är oändliga. Denna tomat-getostpaj är verkligen full med smak och ett suveränt alternativ.
(0)
(224)
Ingredienser
Tulosta
1stPajbotten
200gGrön sparris
100gNärpes Grönsakers orange pärl
100gNärpes Grönsakers dunne
2stÄgg
100gFärskost med citronsmak
2dlMjölk
1tskSalt
1tskVitlökspulver
1tskGrovmalen svartpeppar
1tskLökpulver
150gGetost
Bladpersilja till dekorering
Portioner
Kategorier
Maträtt
Huvudrätter
Förrätter
Tillbehör
Plockmat
Pajer
Salta bakverk
Mellanmål
Specialkost
Glutenfri
Kategori
Recept
Produktkategorier
Tomat
Svårighetsgrad
Enkelt
Tillredningstid
30-60 min
Tillagningssätt
Ugn
Kan göras på förhand
Gör så här:
  1. Tryck pajdegen i formen.
  2. Förgrädda botten ca 10 minuter i 175C grader.
  3. Tvätta sparrisen och skär av den torkade delen.
  4. Skär sparrisarna i tre delar.
  5. Halvera tomaterna.
  6. Knäck äggen i en skål.
  7. Tillsätt färskost, mjölk och kryddor.
  8. Blanda om väl.
  9. Placera på pajbotten först sparris, tomat och getost.
  10. Häll över äggblandningen.
  11. Grädda i ca 40 minuter i 175 grader.
  12. Dekorera med bladpersilja.
Kasvisreseptit.fi
Din kock:Kasvisreseptit.fiFölj kocken
Dela
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.