Kasvisreseptit

Puolukassa keitettyjä päärynöitä

Tarjoile puolukassa keitetyt päärynät vaniljajäätelön kera.
(0)
(304)
Tulosta
4kplPäärynöitä, siemenetön
3mskRuokosokeria
1,5dlPuolukoita, pakaste
1tlVaniljasokeria
1mmKanelia
6dlVettä
  1. Kuori päärynät, jätä oksa paikoilleen. Leikkaa päärynästä pohja tasaiseksi jotta se pysyy paremmin pystyssä.
  2. Laita päärynät kattilaan ja lisää kaikki muut ainekset. Annan kiehua n. 15 minuuttia jos päärynät ovat hieman raakoja. Kokeile veitsellä, kun ovat pehmeitä ne ovat valmiita.
  3. Nosta päärynät liemestä hetken ennen tarjoilua.
  4. Tarjoile keitettyjen puolukoiden ja vaniljajäätelön, vaniljakastikkeen tai kermavaahdon kanssa.
JL
:Jens Lindstedt
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.