Kasvisreseptit

Puolukassa keitettyjä päärynöitä

Tarjoile puolukassa keitetyt päärynät vaniljajäätelön kera.
(0)
(445)
Ingredienser
Tulosta
4stPäärynöitä, siemenetön
3mskRuokosokeria
1,5dlPuolukoita, pakaste
1tskVaniljasokeria
1krmKanelia
6dlVettä
Portioner
Kategorier
Maträtt
Efterrätter
Mellanmål
Specialkost
Glutenfri
Äggfri
Säsong
Vardagsmat
Sommar
Skördetid
Svårighetsgrad
Enkelt
Tillredningstid
Mindre än 30 min
Tillagningssätt
Kokat
Gör så här:
  1. Kuori päärynät, jätä oksa paikoilleen. Leikkaa päärynästä pohja tasaiseksi jotta se pysyy paremmin pystyssä.
  2. Laita päärynät kattilaan ja lisää kaikki muut ainekset. Annan kiehua n. 15 minuuttia jos päärynät ovat hieman raakoja. Kokeile veitsellä, kun ovat pehmeitä ne ovat valmiita.
  3. Nosta päärynät liemestä hetken ennen tarjoilua.
  4. Tarjoile keitettyjen puolukoiden ja vaniljajäätelön, vaniljakastikkeen tai kermavaahdon kanssa.
JL
Din kock:Jens LindstedtFölj kocken
Dela
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.