Kasvisreseptit

Rödbets-blåmögelostgryta

Servera med röd ängssyra.
(0)
(936)
Ingredienser
Tulosta
1kgRödbetor
2dlRussin
2dlBlåmögelost
1tskSalt
2mskRypsolja
1krukaRöd Ängssyra
Portioner
Kategorier
Maträtt
Huvudrätter
Specialkost
Glutenfri
Äggfri
Laktosfri
Säsong
Vardagsmat
Fest
Svårighetsgrad
Enkelt
Tillredningstid
30-60 min
Tillagningssätt
Ugn
Gör så här:
  1. Lägg ugnen på 160 grader.
  2. Skala och skär rödbetorna.
  3. Lägg rödbetorna i en ugnsform.
  4. Krydda med salt och rypsolja.
  5. Grädda i 25-35 minuter, tills mjuka.
  6. Tillsätt ovanpå rödbetorna den smulade blåmögelosten och russinen.
  7. Grädda ännu i 5-10 minuter.
  8. Servera med röd ängssyra.
Kasvisreseptit.fi
Din kock:Kasvisreseptit.fiFölj kocken
Dela
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.