Kasvisreseptit

Rödbets-blåmögelostgryta

Servera med röd ängssyra.
(0)
(740)
Tulosta
1kgRödbetor
2dlRussin
2dlBlåmögelost
1tskSalt
2mskRypsolja
1krukaRöd Ängssyra
  1. Lägg ugnen på 160 grader.
  2. Skala och skär rödbetorna.
  3. Lägg rödbetorna i en ugnsform.
  4. Krydda med salt och rypsolja.
  5. Grädda i 25-35 minuter, tills mjuka.
  6. Tillsätt ovanpå rödbetorna den smulade blåmögelosten och russinen.
  7. Grädda ännu i 5-10 minuter.
  8. Servera med röd ängssyra.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.