Rödbets-blåmögelostgryta
Servera med röd ängssyra.
1kg | Rödbetor |
2dl | Russin |
2dl | Blåmögelost |
1tsk | Salt |
2msk | Rypsolja |
1kruka | Röd Ängssyra |
- Lägg ugnen på 160 grader.
- Skala och skär rödbetorna.
- Lägg rödbetorna i en ugnsform.
- Krydda med salt och rypsolja.
- Grädda i 25-35 minuter, tills mjuka.
- Tillsätt ovanpå rödbetorna den smulade blåmögelosten och russinen.
- Grädda ännu i 5-10 minuter.
- Servera med röd ängssyra.
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.