Kasvisreseptit

Rödbetspasta

Vardagens räddare - pasta! Rödbetspastan är inte den snabbaste att göra från början till slut men genom att koka rödbetorna föregående dag så går resten snabbt.
(0)
(890)
Ingredienser
Tulosta
600gRödbeta
1stLök
50gRiven parmesanost
50gSmör
400gSpagetti
1mskSalt
Portioner
Kategorier
Maträtt
Huvudrätter
Pasta
Specialkost
Laktosfri
Säsong
Vardagsmat
Kategori
Recept
Svårighetsgrad
Enkelt
Tillredningstid
30-60 min
Tillagningssätt
Kokat
Kan göras på förhand
Gör så här:
  1. Skala och tärna rödbetorna.
  2. Koka rödbetorna i vatten tills mjuka.
  3. Koka i en annan kastrull spagetti, enligt anvisningarna på paketet.
  4. Värm upp en kastrull.
  5. Tillsätt smör, hackad lök och de kokta rödbetorna i kastrullen.
  6. Bryn ett par minuter.
  7. Tillsätt den kokta spagettin.
  8. Servera med riven parmesanost.
Kasvisreseptit.fi
Din kock:Kasvisreseptit.fiFölj kocken
Dela
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.