Kasvisreseptit

Rosolli

Många anser att rosolli är en tradition vid julbordet. Det här receptet är enkelt och snabbt, och du kommer säkert lyckas. Rosolli ger en balans till lådorna och färg till julbordet. Det finns många sätt att göra rosolli på, och den traditionella varianten delar ofta åsikter. Denna härliga, modernare version av rosolli kan vara precis det som får en skeptiker att vilja ha mer. Det är definitivt värt att prova!
(2)
(405)
Tulosta
Rosolli:
4stMorot
3stRödbeta
2stLök, söt
2stNärpes Grönsakers gurka
0,5dlÄppelvinäger
0,5dlOlivolja
1mskSalt
2mskSocker
Sås:
200gCremefraiche
2mskRödbetsspad
1tskSalt
  1. Rosolli:
  2. Riv de skalade morötterna med den stora delen.
  3. Skär de skalade och förkokta rödbetorna i valfri form och storlek.
  4. Tärna de skalade, halverade och urgröpta gurkorna.
  5. Blanda ihop äppelvinäger, olivolja, salt och socker i en stor skål.
  6. Blanda i grönsakerna.
  7. Sås:
  8. Blanda ihop ingredienserna och lägg i kallt innan servering.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(2)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.