Kasvisreseptit

Satsumaris

(0)
Tulosta
6stSatsuma
3dlGrötris
5-8dlHelmjölk
1,5dlSocker
2dlGrädde
  1. Lägg mjöl och grötris i en kastrull.
  2. Skala satsuman och skär loss fruktköttet med en kniv.
  3. Pressa saft ur några satsumaklyftor i risgröten.
  4. Koka gröten.
  5. Tillsätt socker.
  6. Låt kalna.
  7. Lyft vispgrädden i gröten.
  8. Servera med satsuma fruktkött.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet.