Satsumaris

Ingredienser
| 6st | Satsuma |
| 3dl | Grötris |
| 5-8dl | Helmjölk |
| 1,5dl | Socker |
| 2dl | Grädde |
Portioner
Kategorier
| Maträtt | Efterrätter |
| Specialkost | Glutenfri Äggfri Laktosfri |
| Säsong | Vardagsmat Fest |
| Svårighetsgrad | Enkelt |
| Tillredningstid | Över 60 min |
| Tillagningssätt | Kokat |
Gör så här:
- Lägg mjöl och grötris i en kastrull.
- Skala satsuman och skär loss fruktköttet med en kniv.
- Pressa saft ur några satsumaklyftor i risgröten.
- Koka gröten.
- Tillsätt socker.
- Låt kalna.
- Lyft vispgrädden i gröten.
- Servera med satsuma fruktkött.
Nya idéer. Nya smaker. Recepten du inte vill missa.
Upptäck smaker som överraskar - Vegetariska recept och säsongstips som gör matlagningen roligare. Två gånger i månaden, direkt till din inbox.
Se på flera recept
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.







