Savupaprikapasta
Paprikaa, tomaattia, sipulia, valkosipulia ja chiliä uunissa paahtamalla syntyy maukas pohja pastakastikkeelle.
Savupaprikalla maustetut uunikasvikset survaistaan kastikkeeksi, joka sekoitetaan pastan joukkoon. Tarjoile herkullinen pasta timjamin ja revityn mozzarellan kera!
6kpl | tomaatti |
4kpl | paprika |
1kpl | sipuli |
0,5kpl | valkosipuli |
1kpl | chili |
2rkl | oliiviöljy |
1rkl | savupaprikamauste |
0,5tl | suola |
1ripaus | mustapippuri |
400g | tagliatelle pasta |
1nippu | timjamia |
125g | mozzarella |
- Puolita tomaatit. Lohko paprikat ja sipuli. Halkaise valkosipuli kahtia horisontaalisti.
- Levitä kasvikset leivinpaperilla vuoratulle pellille. Lisää oliiviöljyä tasaisesti kasviksille. Ripottele päälle savupaprikamauste.
- Paahda kasviksia 220-asteessa noin 30 minuuttia. Käännä lopuksi uuni grillivastukselle ja paahda vielä 5 minuuttia.
- Kaiva valkosipulinkynnet kuorestaan. Survo valkosipulinkynnet, muut kasvikset ja pellille valunut liemi sauvasekoittimella. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Keitä pasta ohjeen mukaan. Sekoita kastike pastan joukkoon. Tarjoile timjamin ja mozzarellajuuston kera.
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.