Stekt banan med vaniljglass
Enkel men underbart god efterrätt för alla tillfällen!

Ingredienser
| 2st | Mogna bananer |
| 1msk | Kokosolja |
| 1tsk | Kanel |
| 0,5tsk | Kardemumma |
| 0,5l | Vaniljglass |
Portioner
Kategorier
| Maträtt | Efterrätter Mellanmål |
| Specialkost | Glutenfri Äggfri Laktosfri |
| Säsong | Vardagsmat BBQ Halloween Fest Sommar Skördetid Valborg |
| Svårighetsgrad | Enkelt |
| Tillredningstid | Mindre än 15 min |
| Tillagningssätt | Stekt |
Gör så här:
- Skala bananerna och halvera på längden.
- Värm en stekpanna med kokosolja.
- Placera bananbitarna i stekpannan och strö över kanel och kardemumma.
- Stek bananerna ett par minuter per sida.
- Servera med vaniljglass.
Nya idéer. Nya smaker. Recepten du inte vill missa.
Upptäck smaker som överraskar - Vegetariska recept och säsongstips som gör matlagningen roligare. Två gånger i månaden, direkt till din inbox.
Se på flera recept
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.






