Kasvisreseptit

Vegan Tofu Tandoori

En krämig och mättande indisk rätt med tofu och Dunne-tomater.
(0)
Tulosta
3dlValfritt ris
300gMarinerad tofu
2mskValfri olja att steka i
1stGul lök
3stVitlöksklyftor
1,5mskGurkmeja
1mskKoriander
1,5tskSalt
1tskChilipulver
0,5tskSvartpeppar
400mlKokosmjölk
390gKrossade tomater
230g Närpes Grönsakers Dunne
  1. Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen.
  2. Tärna tofu och stek i en stekpanna med valfri olja tills bitarna fått en fin stekyta.
  3. Lägg tofubitarna i en skål.
  4. Skala och hacka lök och vitlök och fräs i en stekpanna med olja.
  5. Lägg till alla kryddor när löken är mjuk, blanda väl.
  6. Häll över krossad tomat och kokosmjölk och skär Dunne-tomaterna i bitar.
  7. Lägg till tofun och tomatbitarna och låt såsen puttra i ca 10 minuter.
  8. Låt tandoorin svalna en aning innan servering.
  9. Ät tillsammans med ris och mjukt bröd.
NA
:Nathalie Aurén
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet.