Kasvisreseptit

Tomat-canneloni

Pasta smakar till personer i olika åldrar och går att servera såväl till vardag som fest. Tillred en större sats åt gången och du har en mumsig rätt att värma!
(0)
(2461)
Tulosta
300gCanneli-pasta
1stNärpes Grönsakers Spetspaprika
2stRödlök
4stVitlöksklyfta
1stNärpes Grönsakers röd chili
3stNärpes Grönsakers San Marzano tomat
400gTomatkross
3dlVatten
2mskOlivolja
100gRiven ost
2tskSalt
1krmSvartpeppar
1mskSocker
1krukaFärsk basilika
  1. Lägg ugnen på 160 grader.
  2. Värm en kastrull på spisen.
  3. Lägg olivolja, rödlök, spetspaprika, vitlök och röd chili i kastrullen
  4. Bryn ett par minuter.
  5. Tillsätt tomatkross, tomatskivor och vatten.
  6. Koka några minuter.
  7. Koka några minuter. Krydda med svartpeppar, salt och socker.
  8. Lägg cannelonerna i en ugnsform med kanter.
  9. Häll på tomatvätskan.
  10. Strö på riven ost.
  11. Grädda i ugnen 30-40 minuter
  12. Till att cannelonerna är klara.
  13. Dekorera med riven basilika före servering.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.