Tomat-vindruvspasta
Pasta är en rätt som oftast passar alla åldrar. Här lite variation till den normalt gör.

1ask | Närpes Grönsakers Dunne |
300g | Gröna vindruvor |
150g | Valnötter |
50g | Färsk spenat |
1dl | Olivolja |
400g | Bavette pasta |
100g | Riven parmesanost |
1kruka | Hackad gräslök |
Salt | |
Svartpeppar |
- Värm ugnen till 200 grader.
- Lägg plåtpapper på ugnsplåten.
- Lägg på tomaterna och de tvättade vindruvorna.
- Rosta i 12-15 minuter, till att de fått lite färg.
- Koka pastan.
- Häll av vattnet från pastan.
- Tillsätt spenaten, de rostade tomaterna och vindruvorna, valnötterna och gräslöken i pastan.
- Krydda med salt och svartpeppar.
- Servera med parmesanost.
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet.