Tomat-vindruvspasta
Pasta är en rätt som oftast passar alla åldrar. Här lite variation till den normalt gör.
1ask | Närpes Grönsakers Dunne |
300g | Gröna vindruvor |
150g | Valnötter |
50g | Färsk spenat |
1dl | Olivolja |
400g | Bavette pasta |
100g | Riven parmesanost |
1kruka | Hackad gräslök |
Salt | |
Svartpeppar |
- Värm ugnen till 200 grader.
- Lägg plåtpapper på ugnsplåten.
- Lägg på tomaterna och de tvättade vindruvorna.
- Rosta i 12-15 minuter, till att de fått lite färg.
- Koka pastan.
- Häll av vattnet från pastan.
- Tillsätt spenaten, de rostade tomaterna och vindruvorna, valnötterna och gräslöken i pastan.
- Krydda med salt och svartpeppar.
- Servera med parmesanost.
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.