Kasvisreseptit

Tomat-vindruvspasta

Pasta är en rätt som oftast passar alla åldrar. Här lite variation till den normalt gör.
(0)
(492)
Tulosta
1askNärpes Grönsakers Dunne
300gGröna vindruvor
150gValnötter
50gFärsk spenat
1dlOlivolja
400gBavette pasta
100gRiven parmesanost
1krukaHackad gräslök
Salt
Svartpeppar
  1. Värm ugnen till 200 grader.
  2. Lägg plåtpapper på ugnsplåten.
  3. Lägg på tomaterna och de tvättade vindruvorna.
  4. Rosta i 12-15 minuter, till att de fått lite färg.
  5. Koka pastan.
  6. Häll av vattnet från pastan.
  7. Tillsätt spenaten, de rostade tomaterna och vindruvorna, valnötterna och gräslöken i pastan.
  8. Krydda med salt och svartpeppar.
  9. Servera med parmesanost.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.