Kasvisreseptit

Uuniperuna

Kauan eläköön peruna! Todella helppo resepti, joka ei montaa minuuttia keittiöntason äärellä vaadi. Voi hyvin ottaa mukaan retkelle kun peruna pysyy lämpöisenä foliossa ja täytteen voi helposti ottaa mukaan purkissa!
(0)
(836)
Tulosta
4kplPerunaa, isoa, esim Rosamunda
Täyte
100gKesäkurpitsaa
100gPorkkanaa
1kplPunasipulia
10gTilliä
120gVegaanista majoneesia
50gCavi-art, punainen
1tlEtikkaa
Suolaa, mustapippuria
  1. Pese perunat huolellisesti, kääri jokainen peruna alumiinifolioon, paista uunissa, 200 astetta, noin 1 tunnin.
  2. Kokeile cocktailtikulla tai terävällä veitsellä, että peruna on kokonaan pehmeä. Sekoita sillä aikaa täyte.
  3. Täyte
  4. Pese kesäkurpitsa, kuori porkkanat ja punasipuli.
  5. Leikkaa pieniksi kuutioiksi.
  6. Hienonna tilli, sekoita kaikki ainekset hyvin, mausta suolalla ja mustapippurilla.
  7. Leikkaa perunaan viilto (pituussuunnassa), jaa täyte kaikkiin perunoihin, laita mielellään päälle vielä nokare Cavi-artia ja muutama tillioksa.
JL
:Jens Lindstedt
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.