Uuniperuna
Kauan eläköön peruna! Todella helppo resepti, joka ei montaa minuuttia keittiöntason äärellä vaadi. Voi hyvin ottaa mukaan retkelle kun peruna pysyy lämpöisenä foliossa ja täytteen voi helposti ottaa mukaan purkissa!

4kpl | Perunaa, isoa, esim Rosamunda |
Täyte | |
100g | Kesäkurpitsaa |
100g | Porkkanaa |
1kpl | Punasipulia |
10g | Tilliä |
120g | Vegaanista majoneesia |
50g | Cavi-art, punainen |
1tl | Etikkaa |
Suolaa, mustapippuria |
- Pese perunat huolellisesti, kääri jokainen peruna alumiinifolioon, paista uunissa, 200 astetta, noin 1 tunnin.
- Kokeile cocktailtikulla tai terävällä veitsellä, että peruna on kokonaan pehmeä. Sekoita sillä aikaa täyte.
- Täyte
- Pese kesäkurpitsa, kuori porkkanat ja punasipuli.
- Leikkaa pieniksi kuutioiksi.
- Hienonna tilli, sekoita kaikki ainekset hyvin, mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Leikkaa perunaan viilto (pituussuunnassa), jaa täyte kaikkiin perunoihin, laita mielellään päälle vielä nokare Cavi-artia ja muutama tillioksa.
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.