Kasvisreseptit

Uuniperuna

Kauan eläköön peruna! Todella helppo resepti, joka ei montaa minuuttia keittiöntason äärellä vaadi. Voi hyvin ottaa mukaan retkelle kun peruna pysyy lämpöisenä foliossa ja täytteen voi helposti ottaa mukaan purkissa!
(0)
(945)
Ingredienser
Tulosta
4stPerunaa, isoa, esim Rosamunda
Täyte
100gKesäkurpitsaa
100gPorkkanaa
1stPunasipulia
10gTilliä
120gVegaanista majoneesia
50gCavi-art, punainen
1tskEtikkaa
Suolaa, mustapippuria
Portioner
Kategorier
Maträtt
Huvudrätter
Specialkost
Glutenfri
Äggfri
Laktosfri
Mjölkfri
Vegan
Säsong
Vardagsmat
Fest
Svårighetsgrad
Enkelt
Tillredningstid
Över 60 min
Tillagningssätt
Blandat
Ugn
Kan göras på förhand
Gör så här:
  1. Pese perunat huolellisesti, kääri jokainen peruna alumiinifolioon, paista uunissa, 200 astetta, noin 1 tunnin.
  2. Kokeile cocktailtikulla tai terävällä veitsellä, että peruna on kokonaan pehmeä. Sekoita sillä aikaa täyte.
  3. Täyte
  4. Pese kesäkurpitsa, kuori porkkanat ja punasipuli.
  5. Leikkaa pieniksi kuutioiksi.
  6. Hienonna tilli, sekoita kaikki ainekset hyvin, mausta suolalla ja mustapippurilla.
  7. Leikkaa perunaan viilto (pituussuunnassa), jaa täyte kaikkiin perunoihin, laita mielellään päälle vielä nokare Cavi-artia ja muutama tillioksa.
JL
Din kock:Jens LindstedtFölj kocken
Dela
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.