Välipalapatukat
Välipalapatukka sekä aikuiselle että lapselle, täynnä kuituja ja terveellisiä rasvoja!

Patukat | |
1dl | Saksanpähkinöitä |
1dl | cashewpähkinöitä |
0,5dl | Rusinoita |
1dl | Kaurahiutaleita |
1dl | Mantelijauhoja |
25g | Agavesiirappia |
2rkl | Maapähkinävoita |
2rkl | Kookosöljyä |
1rkl | Kookoshiutaleita |
Päälle | |
50g | Suklaata, 70% |
1tl | Öljyä |
Sormisuolaa |
- Sekoita tehosekoittimella saksanpähkinät, cashewpähkinät ja rusinat karkeiksi.
- Sekoita joukkoon kaurahiutaleet, mantelijauho, agavesiirappi, maapähkinävoi, kookosöljy sekä kookoshiutaleet.
- Laita taikina vuokaan, paina taikinaa niin että siitä tulee tiivis.
- Pakasta noin 1 t, leikkaa 8 palaan.
- Sulata suklaa vesihauteessa, sekoita joukkoon öljy.
- Valuta ohuita suklaajuovia patukoiden pintaan ja ripottele päälle vielä vähän sormisuolaa.
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.