Kasvisreseptit

Valkosipuli-chilikurkut

(0)
(364)
Ingredienser
Tulosta
Kotimainen kurkku
Marinadi
Vettä
Valkoviinietikkaa
Sokeria
Valkosipulinkynttä silputtuna
tuoretta, punaista chiliä
Portioner
Kategorier
Maträtt
Tillbehör
Inläggningar
Specialkost
Glutenfri
Äggfri
Laktosfri
Mjölkfri
Säsong
Sommar
Skördetid
Svårighetsgrad
Enkelt
Tillredningstid
Mindre än 30 min
Tillagningssätt
Inläggningar
Gör så här:
  1. Aloita siivuttamalla kurkku, esim. juustohöylällä.
  2. Sekoita marinadi: vesi, valkoviinietikka ja sokeri.
  3. Silppua valkosipuli ja chili pieneksi.
  4. Sekoita valkosipuli ja chili marinadiin.
  5. Kaada kurkkusiivut tiiviiseen lasipurkkiin. Kaada päälle marinadi ja sulje kansi.
  6. Sekoita ravistamalla.
  7. Anna maustua jääkaapissa ennen tarjoilua. Mitä pidempään kurkut maustuvat, sitä tujumpi makuelämys.
AP
Din kock:Anne PfitznerFölj kocken
Dela
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.