Kasvisreseptit

Valkosipuli-seesami-chililinssit

Tarjoile riisin tai nuudeleitten kanssa. Mainio ruoka, jonka voit tehdä etukäteen ja syödä lounaalla seuraavana päivänä.
(2)
(404)
Ingredienser
Tulosta
1pktEsikeitettyjä linssejä, vihreitä
3stValkosipulinkynttä
1stPorkkana, iso
2nippuaParsakaalta
1tskChilihiutaleita
1tskInkivääriä, tuoretta
Öljyä paistamiseen
Kastike
1tskSeesamiöljyä
1,5mskSoijaa
0,5stSitruunan mehu
Lisäksi
Ituja
Tuoreita yrttejä, basilikaa, minttua, korianteria, lehtipersiljaa
Riisiä tai nuudeleita
Portioner
Kategorier
Maträtt
Huvudrätter
Specialkost
Glutenfri
Äggfri
Laktosfri
Mjölkfri
Säsong
Vardagsmat
Sommar
Svårighetsgrad
Enkelt
Tillredningstid
Mindre än 30 min
Tillagningssätt
Stekt
Gör så här:
  1. Silppua valkosipuli, porkkana, inkivääri ja parsakaali.
  2. Laita riisi tai nuudelit keittymään.
  3. Lisää hieman ruokaöljyä pannulle ja lämmitä se keskilämmölle.
  4. Lisää valkosipuli, porkkana, parsakaali, chilihiutaleet ja inkivääri.
  5. Valuta linssit ja lisää ne pannulle.
  6. Lisää pannulle seesamiöljy, soija, sitruunamehu ja mustapippuri.
  7. Sekoita ja paista miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.
  8. Annostele valmis riisi kulhoon, lisää linssi-kasvissekoitus.
  9. Koristele iduilla ja tuoreilla yrteillä.
  10. Voit halutessasi lisätä annokseen vielä maun mukaan soijaa ja sitruunamehua.
AP
Din kock:Anne PfitznerFölj kocken
Dela
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(2)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.