Kasvisreseptit

Vegebröd

Är du sugen på något salt men vanliga smörgåsar inspirerar inte och något invecklat orkar du inte börja på med? Vegebröden skulle kunna passa just i ett sånt tillfälle!
(0)
(56)
Tulosta
8skivorLjust rostabröd
4stGrönsaksbiffar
4stÄgg
2stLök
1stNärpes Grönsakers gurka
100gRiven ost
1dlKetchup
1tskSalt
Rypsolja till stekning
Färsk bladpersilja
  1. Smöra 4 st brödskivor med ketchup.
  2. Lägg ketchup-bröden på en ugnsplåt med plåtpapper.
  3. Skär ur de resterande 4 brödskivorna ut en rund cirkel i mitten med hjälp av en form.
  4. Värm en stekpanna.
  5. Lägg rypsolja i pannan och bröden med hål i mitten.
  6. Knäck ett ägg i hålet på brödet.
  7. Stek undersidan knaprig och ägget klart.
  8. Lyft ihop bröden genom att börja med att lägga biffarna på ketchup-bröden.
  9. Som följande placera hackad lök och skivad gurka på biffen.
  10. Lägg ännu riven ost och färsk bladpersilja på grönsakerna.
  11. Lyft försiktigt äggbröden högst upp på allt samman.
  12. Grädda i ca 10 minuter i 175 gradig ugn.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.