Vegepanna med två olika sorters kål
Detta är en snabb och näringsrik mat såväl till vardag som fest. Du får ombyte till receptet genom att byta mandlarna till cashewnötter. Bästa resultatet fås med gjutjärnspanna. Passar utmärkt även till ketogen diet.

Ingredienser
| 2stora skivor | Rödkål |
| 3-4stjälkar | Grönkål |
| 0,25st | Zucchini |
| 1liten | Spetspaprika |
| 0,25st | Purjolök |
| 2-3msk | Olivolja |
| 0,33tsk | Gurkmeja pulver |
| Havssalt | |
| Chili pulver | |
| 1tsk | Kokossocker |
| 3handfulla | Mandel |
Portioner
Kategorier
| Maträtt | Huvudrätter |
| Specialkost | Glutenfri Äggfri Laktosfri Mjölkfri Vegan |
| Säsong | Vardagsmat Fest Skördetid |
| Svårighetsgrad | Snabbt och enkelt |
| Tillredningstid | Mindre än 15 min |
Gör så här:
- Värm pannan.
- Mät olivoljan i pannan.
- Ta bort stjälken på grönkålen och skär alla grönsaker ner i pannan.
- Tillsätt mandel och kryddor.
- Stek under omrörning ca 10 min.
- Servera som den är eller med hummus.
Nya idéer. Nya smaker. Recepten du inte vill missa.
Upptäck smaker som överraskar - Vegetariska recept och säsongstips som gör matlagningen roligare. Två gånger i månaden, direkt till din inbox.
Se på flera recept
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.






