Vihreä tapenade paahdetulla valkosipulilla
Tapernade-nimitys on kotoisin Ranskan Provencesta ja tarkoittaa suoraan käännettynä oliivitahnaa.

Ingredienser
Vihreitä oliiveja ilman kiviä | |
Valkosipulinkynttä | |
Rypsiöljyä | |
Tuoretta timjamia | |
Dijonsinappia | |
Suolaa |
Portioner
Kategorier
Maträtt | Tillbehör |
Specialkost | Glutenfri Äggfri Laktosfri Mjölkfri |
Säsong | Vardagsmat Sommar Skördetid |
Svårighetsgrad | Snabbt och enkelt |
Tillredningstid | Mindre än 15 min |
Gör så här:
- Kuori valkosipuli ja leikkaa siivuiksi.
- Paahda valkosipuli öljyssä, siirrä paistinpannu liedeltä kun valkosipuli saa väriä, anna öljyn ja valkosipulin viiletä hetken.
- Käytä kaikki ainekset tehosekoittimessa, niin kauan että massa on sileä.
- Lisää suolaa tarvittaessa.
- Tarjoile grillatun leivän kanssa. Reseptistä tulee n. 3dl valmista tapenadea.
Se på flera recept
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.