Vitlöksbröd med yoghurtsås
Snabbt och enkelt som förrätt och som tilltugg. Passar även suveränt till tapasbordet!

Ingredienser
| 16skivor | Batong |
| 200g | Turkisk yoghurt |
| 3st | Vitlöksklyftor |
| 200g | Närpes Grönsakers gurka |
| 1tsk | Salt |
| 0,5tsk | Svartpeppar |
| 0,5dl | Olivolja |
Portioner
Gör så här:
- Blanda i en skål yoghurt, riven gurka, salt, svartpeppar och en fint riven vitlöksklyfta.
- Värm stekpannan.
- Lägg olivolja och de skivade vitlöksbitarna i pannan
- Stek batongskivorna krispiga i pannan.
Nya idéer. Nya smaker. Recepten du inte vill missa.
Upptäck smaker som överraskar - Vegetariska recept och säsongstips som gör matlagningen roligare. Två gånger i månaden, direkt till din inbox.
Se på flera recept
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.







