Vitlöksbröd med yoghurtsås
Snabbt och enkelt som förrätt och som tilltugg. Passar även suveränt till tapasbordet!
![](https://images.ctfassets.net/4l94cdu8i7xu/6tU4jflSM31C6Tn0LZX40u/0e37762a97be18a7e3733432feb88ee5/Narpio_02_2022-17.jpg?w=1400&h=800&q=75&fit=fill)
16skivor | Batong |
200g | Turkisk yoghurt |
3st | Vitlöksklyftor |
200g | Närpes Grönsakers gurka |
1tsk | Salt |
0,5tsk | Svartpeppar |
0,5dl | Olivolja |
- Blanda i en skål yoghurt, riven gurka, salt, svartpeppar och en fint riven vitlöksklyfta.
- Värm stekpannan.
- Lägg olivolja och de skivade vitlöksbitarna i pannan
- Stek batongskivorna krispiga i pannan.
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.