Kasvisreseptit

Voileipäkakku

Kakussa vegetaarinen ihana täyte, joka myös toimii voileivällä, uuniperunan tai kuten tässä, voileipäkakussa!
(0)
Tulosta
Täyte
80gKalamata-oliiveja
80gAuringonkuivattuja tomaatteja
3kplKotimaisia tomaatteja
5gPersiljaa
200gSulatejuustoa
200gCrème Fraiche
1tlPaprikajauhetta
1mmSuolaa
Voileipäkakku
12viipalettaLeipää
0,5dlMaitoa
150gmajoneesia
  1. Täyte
  2. Leikkaa oliivit ja auringonkuivatut tomaatit ohuiksi viipaleiksi.
  3. Pese tomaatit ja leikkaa kuutioiksi.
  4. Hienonna persilja ja sekoita sitten kaikki ainekset kulhoon.
  5. Mausta täyte suolalla ja paprikajauheella.
  6. Voileipäkakku
  7. Leikkaa leivän reunat pois, aseta leikkuulaudalle ja sivele maidolla.
  8. Jaa täyte 3:een kerrokseen 4 leipäkerroksen väliin, kostuta jokainen kerros erikseen.
  9. Peitä voileipäkakku tuorekelmulla ja anna seistä kylmässä muutaman tunnin.
  10. Levitä päälle majoneesia niin että kaikki leivät ovat peitettynä kaikilla puolilla.
  11. Koristele valinnaisilla vihanneksilla esim Närpiön Vihanneksen kurkulla, Dunne tomaateilla ja tuoreilla salaattiversoilla.
JL
:Jens Lindstedt
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Jaa Pinterestissäi
Jaa Whatsappissa
Jaa sähköpostilla
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.