Kasvisreseptit

Voileipäkakku

Kakussa vegetaarinen ihana täyte, joka myös toimii voileivällä, uuniperunan tai kuten tässä, voileipäkakussa!
(0)
(284)
Ingredienser
Tulosta
Täyte
80gKalamata-oliiveja
80gAuringonkuivattuja tomaatteja
3stKotimaisia tomaatteja
5gPersiljaa
200gSulatejuustoa
200gCrème Fraiche
1tskPaprikajauhetta
1krmSuolaa
Voileipäkakku
12viipalettaLeipää
0,5dlMaitoa
150gmajoneesia
Portioner
Kategorier
Maträtt
Tillbehör
Salta bakverk
Specialkost
Glutenfri
Laktosfri
Säsong
Fest
Sommar
Valborg
Svårighetsgrad
Enkelt
Tillredningstid
Över 60 min
Tillagningssätt
Blandat
Kan göras på förhand
Gör så här:
  1. Täyte
  2. Leikkaa oliivit ja auringonkuivatut tomaatit ohuiksi viipaleiksi.
  3. Pese tomaatit ja leikkaa kuutioiksi.
  4. Hienonna persilja ja sekoita sitten kaikki ainekset kulhoon.
  5. Mausta täyte suolalla ja paprikajauheella.
  6. Voileipäkakku
  7. Leikkaa leivän reunat pois, aseta leikkuulaudalle ja sivele maidolla.
  8. Jaa täyte 3:een kerrokseen 4 leipäkerroksen väliin, kostuta jokainen kerros erikseen.
  9. Peitä voileipäkakku tuorekelmulla ja anna seistä kylmässä muutaman tunnin.
  10. Levitä päälle majoneesia niin että kaikki leivät ovat peitettynä kaikilla puolilla.
  11. Koristele valinnaisilla vihanneksilla esim Närpiön Vihanneksen kurkulla, Dunne tomaateilla ja tuoreilla salaattiversoilla.
JL
Din kock:Jens LindstedtFölj kocken
Dela
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.