Kasvisreseptit

Valkosuklaakakku

Kakku joka soveltuu tilanteeseen kuin tilanteeseen. Koristeluun sopii kaikki sesonkiin nähden, oli sitten kesä tai joulu.
(0)
(250)
Tulosta
Pohja:
12kplDigestivekeksejä
1dlVoisulaa
Täyte:
300gValkosuklaa
200gMaustamatonta tuorejuustoa
2kplKananmunan keltuainen
2kplKananmunan valkuainen
0,5dlSokeri
2dlKuohukermaa
Koristeluun:
400gMansikoita
  1. Sulata valkosuklaa vesihauteessa.
  2. Sekoita kulhossa tuorejuusto ja keltuaiset.
  3. Vaahdota toisessa kulhossa valkuaiset ja sokeri.
  4. Vaahdota erikseen vielä kuohukerma kovaksi vaahdoksi.
  5. Lisää valkosuklaa tuorejuuston ja keltuaisten joukkoon.
  6. Nostele seuraavaksi joukkoon valkuaisvaahto.
  7. Viimeiseksi nostele joukkoon kermavaahto.
  8. Levitä täyte pohjan päälle.
  9. Laita kakku pakkaseen ja anna olla yön yli.
  10. Tarjoilua varten koristele kakku mansikoilla.
  11. Tai muulla näyttävällä koristeella sesonkiin nähden.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.