Blomkålscouscous
Färgglad och smakrik couscous utan själva couscousen.

Ingredienser
Portioner
Kategorier
Maträtt | Förrätter Huvudrätter |
Specialkost | Glutenfri Äggfri Laktosfri Mjölkfri Vegan |
Säsong | Vardagsmat Fest Sommar Skördetid |
Svårighetsgrad | Snabbt och enkelt |
Tillredningstid | Mindre än 30 min |
Tillagningssätt | Stekt |
Gör så här:
- Ta bort bladen av blomkålen på så vis att basen lämnar slät.
- Skär, i riktning med blomkålen, loss smulor av blomkålen.
- Värm upp stekpannan.
- Tillsätt olivolja och det gula currypulvret.
- Fräs i en minut.
- Tillsätt blomkålssmulorna.
- Fräs några minuter till.
- Tillsätt paprika, röd chili och tomaterna.
- Ta av plattan och tillsätt russin, fräs lök och valnötter.
Se på flera recept
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.