Minipaprikor med bönröra och fetaost
Fyllda minipaprikor är en annorlunda och rolig förrätt. Passar även bra att äta som tillhör till olika varmrätter eller som tapas.
10st | Närpes Grönsakers Snäxi minipaprikor |
1st | Rödlök |
1msk | Olivolja |
380g | Bönmix |
7st | Närpes Grönsakers körsbärstomater |
1dl | Färsk koriander |
1dl | Babyspenat |
1msk | Citronsaft |
1tsk | Örtsalt |
2tsk | Paprikakrydda |
1krm | Chilipulver |
1krm | Svartpeppar |
1dl | Fetaost |
Färsk koriander att dekorera med |
- Värm ugnen till 175° varmluft.
- Skölj och halvera minipaprikorna.
- Placera på en plåt med bakplåtspapper.
- Hacka rödlök och fräs i en stekpanna med olivolja.
- Skär körsbärstomater i små bitar, hacka koriander och baby spenat och lägg till i stekpannan.
- Pressa i citron och lägg i alla kryddor.
- Stek bönröran i några minuter.
- Fördela sedan bönröran i paprikahalvorna.
- Hacka fetaosten och strö över bönröran.
- Rosta i mitten av ugnen i 15 minuter.
- Dekorera med färsk koriander.
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.