Gratinoidut nachot tomaateilla ja halloumilla
Rapean maukkaat gratinoidut nacholastut, tomaattia ja halloumijuustoa.

1pussi | Nachoja 450g |
200g | Punaisia helmitomaatteja |
200g | Oranssisia helmitomaatteja |
1kpl | Iso punasipuli |
3kpl | Valkosipulinkynttä |
200g | Halloumi juustoa |
250g | Cheddarjuustoa raastettuna |
Tarjoiluun: | |
200g | Tomaattisalsaa |
Tuoreita yrttejä |
- Leikkaa tomaatit karkeasti, leikkaa punasipuli ohuiksi siivuiksi ja pilko valkosipuli niin pieneksi kuin saat sen.
- Leikkaa halloumi noin sentin paksuiksi viipaleiksi.
- Laita kaikki ainekset kerroksittain uunipellille, paista 225 asteisessa uunissa 10-12 minuuttia tai niin kauan, että juusto sulaa ja että nachot saavat hieman väriä.
- Tarjoile tuoreitten silputtujen yrttien ja hyvän tomaattisalsan kanssa.
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.