Kasvisreseptit

Gratinoidut nachot tomaateilla ja halloumilla

Rapean maukkaat gratinoidut nacholastut, tomaattia ja halloumijuustoa.
(0)
(327)
Ingredienser
Tulosta
1påsenNachoja 450g
200gPunaisia helmitomaatteja
200gOranssisia helmitomaatteja
1stIso punasipuli
3stValkosipulinkynttä
200gHalloumi juustoa
250gCheddarjuustoa raastettuna
Tarjoiluun:
200gTomaattisalsaa
Tuoreita yrttejä
Portioner
Kategorier
Maträtt
Förrätter
Tillbehör
Mellanmål
Specialkost
Äggfri
Säsong
BBQ
Fest
Sommar
Skördetid
Valborg
Svårighetsgrad
Snabbt och enkelt
Tillredningstid
Mindre än 30 min
Tillagningssätt
Ugn
Gör så här:
  1. Leikkaa tomaatit karkeasti, leikkaa punasipuli ohuiksi siivuiksi ja pilko valkosipuli niin pieneksi kuin saat sen.
  2. Leikkaa halloumi noin sentin paksuiksi viipaleiksi.
  3. Laita kaikki ainekset kerroksittain uunipellille, paista 225 asteisessa uunissa 10-12 minuuttia tai niin kauan, että juusto sulaa ja että nachot saavat hieman väriä.
  4. Tarjoile tuoreitten silputtujen yrttien ja hyvän tomaattisalsan kanssa.
JL
Din kock:Jens LindstedtFölj kocken
Dela
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.