Kasvisreseptit

Halloumipytt med grönsaker & pesto

Perfekt vardagsmat som inte kräver mycket ansträngning, gott och fräscht är det dessutom!
(0)
(1368)
Tulosta
5stPotatisar
3stMorötter
1stPalsternacka
1stNärpes Grönsakers röd paprika
230gNärpes Grönsakers Dunne
1mskOlivolja
2tskFlingsalt
1,5tskKoriander
0,5tskSvartpeppar
400gHalloumiost (två paket)
Färsk timjan
Valfri pesto
  1. Värm ugnen till 175° (varmluft).
  2. Skär potatis, morötter, palsternacka, paprika och Dunne-tomater i bitar och lägg på en plåt med bakplåtspapper.
  3. Ringla över olivolja och krydda med salt, koriander och peppar.
  4. Rosta i ugnen i 30 minuter.
  5. Skär halloumiosten i bitar och stek i en torr stekpanna tills bitarna är gyllenbruna.
  6. Rör ihop halloumin med grönsakerna på plåten.
  7. Strö över rikligt med färsk timjan och ät tillsammans med pesto.
  8. Servera som sådan eller som tillbehör till andra rätter.
NA
:Nathalie Aurén
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.