Kasvisreseptit

Karameliserad svartrot och rostade tomater

Ät som de är eller ha dem som tillbehör!
(0)
(666)
Tulosta
Karamelliserade svartrötter:
4-6stSvartrötter
1,5dlSocker
50g Smör
Salt
Rostade tomaterna:
300gNärpes Grönsakers körsbärstomater
Olivolja
Svartpeppar
Salt
  1. Rostade tomater
  2. Lägg körsbärstomaterna i en ungsform.
  3. Rör tomaterna i salt, svartpeppar och olivolja.
  4. Rosta i 175 grader 12-15 minuter.
  5. Karameliserade svartrötter
  6. Skala svartrötterna och skär dem i 5-7cm stora bitar.
  7. Koka svartrötterna i vatten till att de är klara.
  8. Låt svalna.
  9. Fräs socker i en varm stekpanna och då sockret fått brun färg tillsätt smör.
  10. Tillsätt svartrötterna och karamelisera en stund.
  11. Lyft svartrötterna på en tallrik och lägg på rostade tomater.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.