Kermainen linssikeitto ja juustoiset pestoleivät
Aivan mahtava keitto, joka sopii alkuruoaksi tai pääruoaksi. Tarjoile basilikan sekä ranskankerman ja vastapaistetun pestoleivän kanssa. #villinävegeen #kasvisreseptit

Ingredienser
| Linssikeitto | |
| 5st | Valkosipulinkynttä |
| 1st | Sipuli |
| 2msk | Ruokaöljyä |
| 1msk | Sipulijauhetta |
| 2msk | Kuivattua timjamia |
| 2msk | Mustapippuria |
| 0,5msk | Paprikamaustetta |
| 1st | Kasvisliemikuutio |
| 1dl | Vettä |
| 400g | Tomaattimurskaa |
| 4dl | Punaisia linssejä, esikeitettyjä |
| 1msk | Valkoviinietikkaa |
| 1tsk | Ruskeaa sokeria |
| 2dl | Ruokakermaa |
| Tarjoiluun: | |
| Tuoretta basilikaa | |
| Ranskankermaa | |
| Juustoiset pestoleivät: | |
| 4palaa | Täysjyväleipää |
| 4msk | Pestoa |
| 200g | Juustoraastetta |
Portioner
Gör så här:
- Lämmitä kattilassa öljy ja lisää sipulit, kuullota niitä hetki.
- Lisää kattilaan mausteet ja sekoittele muutama minuutti.
- Lisää kattilaan kasvisliemikuutio ja vesi.
- Lisää kattilaan tomaattimurska, etikka, sokeri ja kerma.
- Kiehauta ja anna porista miedolla lämmöllä n. 15–20 minuuttia.
- Valmistele leivät. Levitä jokaiselle leivälle 1 rkl pestoa ja ripottele päälle juustoraaste.
- Paahda grillivastuksen alla n. 5 minuuttia.
- Lisää lopuksi keittoon linssit, kiehauta ja tarjoile basilikan sekä ranskankerman kanssa.
Nya idéer. Nya smaker. Recepten du inte vill missa.
Upptäck smaker som överraskar - Vegetariska recept och säsongstips som gör matlagningen roligare. Två gånger i månaden, direkt till din inbox.
Se på flera recept
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.






