Kesäinen bulgursalaatti
Paahda juurekset al dente, jottta niihin jää pieni rapeus. Käytä kotimaisia juureksia ja vihanneksia.

100g | Bulgur |
1pkt | Isoja valkoisia papuja (esikeitettyjä) |
200g | Porkkanaa, suikaleina |
100g | Palsternakkaa, suikaleina |
100g | Naurista, suikaleina |
100g | Parsaa |
50g | Herneenpalkoa |
200g | Kirsikkatomaattia |
100g | Punaista paprikaa |
50g | Persiljaa |
50g | Retiisiä |
Herneenversoja | |
Oliiviöljyä | |
Suolaa | |
Mustapippuria |
- Valmista bulgur pakkauksen ohjeitten mukaan ja anna viiletä.
- Paahda juurekset uunissa vähässä öljyssä ja anna niittenkin viiletä.
- Sekoita kaikki ainekset ja mausta oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla.
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.