Kasvisreseptit

Korntabbouleh

Ursprungligen från Libanon, Tabbouleh, färggrann och mångsidig. Som sådan eller som tillbehör.
(1)
(478)
Tulosta
4dlKorngryn, förkokta
2stGranatäpplen
1dlOlivolja
1stCitron
1stNärpes Grönsakers röd chili
2stPalsternacka
2stMorötter
1krukaFärsk mynta
Salt
Svartpeppar
  1. Koka de skalade och tärnade rotsakerna i saltvatten.
  2. Låt svalna.
  3. Koka korngrynen enligt instruktionerna på paketet.
  4. Tillsätt rotsakerna i korngrynen.
  5. Pressa citronsaft på korngrynen.
  6. Tillsätt olivolja och hackad mynta i korngrynen.
  7. Krydda med salt och svartpeppar.
  8. Lyft kärnor av granatäpplen och chiliringar på portionerna.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(1)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.