Kasvisreseptit

Paahdettu kukkakaali-currykeitto

(0)
(444)
Tulosta
1kplKukkakaali
2rklÖljyä paahtamiseen
1tlSuolaa
2kplKeltasipulia, pientä
0,5tlSitruunankuorta
0,5dlValkoviinietikkaa
2rklPunaista currytahnaa
3dlKasvislientä, luomu
4dlKookosmaitoa
Tarjoiluun:
Juustoraastetta
Tuoretta ruohosipulia
  1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.
  2. Silppua kukkakaali ja lisää se uunipellille. Lorauta päälle öljyä.
  3. Paahda kukkakaaleja uunissa kunnes ne saavat kauniin värin, n 20 minuuttia.
  4. Silppua sipulit ja lisää ne öljyn kanssa kattilaan. Kuullota kunnes sipulit ovat pehmenneet. Älä polta!
  5. Raasta joukkoon sitruunankuori.
  6. Lisää currytahna ja valkoviinietikka ja lisää paahdetut kukkakaalit.
  7. lisää kasvisliemi ja kookosmaito. Anna porista n. 10–15 minuuttia liedellä.
  8. Maista ja mausta lisää jos tarve.
  9. Ota kattila liedeltä ja soseuta kukkakaalit. Sekoita ja maista vielä kerran.
  10. Lisää keiton päälle juustoraaste ja ruohosipuli.
AP
:Anne Pfitzner
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.