Paahdettu kukkakaali-currykeitto

Ingredienser
| 1st | Kukkakaali |
| 2msk | Öljyä paahtamiseen |
| 1tsk | Suolaa |
| 2st | Keltasipulia, pientä |
| 0,5tsk | Sitruunankuorta |
| 0,5dl | Valkoviinietikkaa |
| 2msk | Punaista currytahnaa |
| 3dl | Kasvislientä, luomu |
| 4dl | Kookosmaitoa |
| Tarjoiluun: | |
| Juustoraastetta | |
| Tuoretta ruohosipulia |
Portioner
Gör så här:
- Lämmitä uuni 200 asteeseen.
- Silppua kukkakaali ja lisää se uunipellille. Lorauta päälle öljyä.
- Paahda kukkakaaleja uunissa kunnes ne saavat kauniin värin, n 20 minuuttia.
- Silppua sipulit ja lisää ne öljyn kanssa kattilaan. Kuullota kunnes sipulit ovat pehmenneet. Älä polta!
- Raasta joukkoon sitruunankuori.
- Lisää currytahna ja valkoviinietikka ja lisää paahdetut kukkakaalit.
- lisää kasvisliemi ja kookosmaito. Anna porista n. 10–15 minuuttia liedellä.
- Maista ja mausta lisää jos tarve.
- Ota kattila liedeltä ja soseuta kukkakaalit. Sekoita ja maista vielä kerran.
- Lisää keiton päälle juustoraaste ja ruohosipuli.
Nya idéer. Nya smaker. Recepten du inte vill missa.
Upptäck smaker som överraskar - Vegetariska recept och säsongstips som gör matlagningen roligare. Två gånger i månaden, direkt till din inbox.
Se på flera recept
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.






