Kasvisreseptit

Paahdettu kukkakaali-currykeitto

(0)
(593)
Ingredienser
Tulosta
1stKukkakaali
2mskÖljyä paahtamiseen
1tskSuolaa
2stKeltasipulia, pientä
0,5tskSitruunankuorta
0,5dlValkoviinietikkaa
2mskPunaista currytahnaa
3dlKasvislientä, luomu
4dlKookosmaitoa
Tarjoiluun:
Juustoraastetta
Tuoretta ruohosipulia
Portioner
Kategorier
Maträtt
Förrätter
Soppor
Huvudrätter
Specialkost
Glutenfri
Äggfri
Säsong
Vardagsmat
Sommar
Skördetid
Svårighetsgrad
Enkelt
Tillredningstid
30-60 min
Tillagningssätt
Kokat
Ugn
Gör så här:
  1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.
  2. Silppua kukkakaali ja lisää se uunipellille. Lorauta päälle öljyä.
  3. Paahda kukkakaaleja uunissa kunnes ne saavat kauniin värin, n 20 minuuttia.
  4. Silppua sipulit ja lisää ne öljyn kanssa kattilaan. Kuullota kunnes sipulit ovat pehmenneet. Älä polta!
  5. Raasta joukkoon sitruunankuori.
  6. Lisää currytahna ja valkoviinietikka ja lisää paahdetut kukkakaalit.
  7. lisää kasvisliemi ja kookosmaito. Anna porista n. 10–15 minuuttia liedellä.
  8. Maista ja mausta lisää jos tarve.
  9. Ota kattila liedeltä ja soseuta kukkakaalit. Sekoita ja maista vielä kerran.
  10. Lisää keiton päälle juustoraaste ja ruohosipuli.
AP
Din kock:Anne PfitznerFölj kocken
Dela
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.